Gratis ontwikkeladvies voor iedereen vanaf 1 augustus 2020.

De Tijdelijke subsidieregeling ‘NL leert door’ met inzet van gratis ontwikkeladvies is in de Staatscourant van 17 juli 2020 gepubliceerd. Er is kortgezegd een budget van €14 miljoen euro voor 20.000 ontwikkeladviezen met ingang van 1 augustus 2020. Doel van de regeling is om deelnemers bewust te maken van het belang van leren en ontwikkelen, inzicht te geven in relevante ontwikkelkansen en loopbaanmogelijkheden en handvatten te geven om daarmee aan de slag te gaan. Een arbeidsmarktscan maakt verplicht onderdeel uit van het ontwikkeladvies.

Inzicht in sterke en zwakke punten

Krijg meer inzicht in jezelf en jouw sterke en zwakke punten en weet meteen beter wat er bij je past. Er is een gereedschapskist vol met instrumenten beschikbaar om erachter te komen wat jouw talenten zijn. Maak gebruik van het ontwikkeladvies en breng jouw sterke en zwakke punten in kaart met behulp van een assessment.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om aan een nieuwe baan te komen. Maar welke past bij jou en wat moet je nog leren en ontwikkelen om ook echte een goede kandidaat te zijn? Met onze arbeidsmarktscan leggen we jouw profiel over dat van potentiele (en kansrijke) banen. Zo komen we erachter of je je nog extra scholing nodig hebt voor de baan die bij jou past.

Het inzicht en de mogelijkheden nemen we door in het ontwikkeladvies gesprek. Op basis hiervan komt een scholings- en ontwikkelingsplan tot stand. Dit plan is er op gericht dat jij straks een perfecte match bent voor jouw toekomstige baan. Om dit te bereiken stellen we samen met jou een actieplan op. Door middel van tussentijdse doelen en deadlines zorgen we ervoor dat je concreet aan de slag gaat met het ontwikkeladvies.

In de regeling wordt aangegeven wie in aanmerking komt en hoe het werkt. Zie onderstaande video voor een toelichting en meld je daarna direct aan via het formulier op deze pagina of via de contactpagina!