Per 1 december 2020 start het gratis ontwikkeladvies weer

Meld je nu vast aan!

 

Vanaf 1 december 2020 opnieuw gratis(!) ontwikkeladviezen voor iedereen!

Via het programma NL Leert Door kunnen mensen kosteloos een ontwikkeladvies aanvragen of online scholing volgen. Deze winter gaan de eerste scholingstrajecten van start. Nieuw is dat het loket voor de ontwikkeladviezen eerder wordt geopend. Vanaf 1 december kunnen werknemers, zelfstandigen en werkzoekenden weer kosteloos een ontwikkeladvies volgen bij een gecertificeerd loopbaanadviseur. Er zijn in totaal 50.000 adviestrajecten beschikbaar.

Lees ook: https://www.nieuwsszw.nl/brede-steun-in-de-tweede-kamer-voor-steun–en-herstelpakket/ 

Via onderstaande formulier kun jij je nu vast bij mij aanmelden. Na ontvangst van het formulier neem ik contact met je op om verdere afspraken te maken.

Aanleiding

Nu de economie weer langzaam wordt opgestart wordt duidelijk dat we te maken krijgen met fundamentele en vaak blijvende veranderingen. Dit betekent ook dat veel werkenden zich aan moeten passen en zich moeten voorbereiden op een andere manier van werken of zelfs ander werk. Om je op deze nieuwe omstandigheden voor te bereiden op de nieuwe realiteit wordt er geld vrijgemaakt voor ontwikkeladvies en scholing voor behoud van werk.

Doelstelling

De regeling heeft tot doel om mensen te ondersteunen die hun werk als gevolg van de crisis dreigen te verliezen (of al verloren hebben) en de transitie naar ander kansrijk werk zullen moeten maken. Het is de bedoeling dat zij met behulp van ontwikkeladvies of scholing hun huidige werk op een andere manier kunnen invullen of klaargestoomd worden voor banen waar op dit moment behoefte aan is.

Voor wie en wanneer?

Deze regeling is bestemd iedereen, dus ook voor flexwerkers en zzp’ers die geen opdrachten meer krijgen. 

Voorwaarden

Iedereen tussen de 18 en pensioengerechtigde leeftijd kan deelnemen! Wil je op de hoogte blijven ? Verstuur onderstaande formulier en ik stuur je een bericht zodra je kunt starten.