Klant ervaringen

Ervaringen van klanten

Mijn klanten zijn zo vriendelijk geweest om hun positive ervaringen te delen. Ik streef altijd naar een optimale klanttevredenheid en richt mij op het bereiken van het voor de klant beste resultaat.

Gemiddeld oordeel:
In 2021 heb ik een gemiddelde klantbeoordeling van een 8,5 mogen ontvangen!

 

%

Tevreden klanten

Daan weet als coach snel tot de kern van een probleem door te dringen. Hij stelt directe en gerichte vragen waar je zelf direct mee aan de slag kan. In gesprekken is hij op een fijne manier aanwezig en geeft hij ruimte om zaken te overdenken. Ik heb veel waardering voor de wijze waarop hij mij heeft gecoacht.

Alex S.

Manager, NVWA

As a freelance musician the uncertainty of work during the pandemic led me to look for a more secure job – but I had no idea what, or how to start looking! I started working with Daan in the summer of 2021, hoping to find some answers and a way forward. I found the process fascinating and Daan himself calm, professional and above all, good humoured! It was also really helpful to be able to discuss everything in English. I learned so much about myself and have discovered a completely new career opportunity which I feel very excited about. I have absolutely no hesitation in recommending Daan! 

Rachel T.

Soprano

Ik nam deel aan het ontwikkeladvies in het kader van NL Leert door. Ik had geen nadrukkelijke verwachtingen van wat ik precies uit het traject zou moeten halen, ik wist vooral dat ik wat hulp zou willen bij wat richting zoeken. Daar heeft Daan goed op ingespeeld. Hij heeft dus eigenlijk aan verwachtingen voldaan, waarvan ik nog niet wist wat deze precies waren.

Ik vond het erg fijn om een traject bij je te lopen Daan! Zoals ik al aangaf, ik had niet echt verwachtingen en toch heb je deze waar weten te maken. Ik vind het fijn dat je me op weg hebt geholpen in zoeken wat ik wil in mijn carrière op de korte en lange termijn. Bedankt!

Fine B.

Docente geschiedenis

Ik ben door Daan op het juiste spoor gezet, m.b.t. hoe ook alweer een sollicitatie goed voor te bereiden. Het was voor mij enige tijd geleden en Daan heeft mij a.d.h.v. professionele tools kunnen helpen om goed voorbereid en zekerder mijn gesprekken in te gaan. Persoonlijk maar ook direct en eerlijk advies, niet om de hete brei heen draaien maar Daan geeft duidelijk aan waar het om gaat en waar mijn verbeterpunten lagen. Heb na Daan zijn coaching vrij snel een baan gevonden! Bedankt Daan.

Marielle V.

Verkoopster

Daan heeft het managementteam van het ruimtelijk domein van Purmerend op een professionele en inlevende manier geïnspireerd en laten ‘groeien’. We hebben de ‘talent management analyse‘ gedaan en besproken. Dank Daan!

Joktan C.

Directeur , Gemeente Purmerend

Daan heeft mij geholpen te focussen tijdens het proces van zelfstandig ondernemer worden. Na 25 jaar in dienst geweest te zijn was het voor mij tijd om het bedrijfje dat ik al 16 jaar naast mijn vaste betrekking had fulltime te gaan runnen. Deze grote stap zorgde voor veel onzekerheid en heel veel mogelijkheden, in zo’n mate dat enige sturing in focus leggen onontbeerlijk was.

Daan heeft dit voortreffelijk gedaan en tussendoor nog een heleboel tips gegeven en wat truukjes uitgehaald die mijn persoonlijke ontwikkeling geholpen, of in ieder geval versneld heeft.

Martin Jan van D.

Animator, AVGenerator

Door zijn prettige, open houding en oprechte brede interesse in de medemens biedt Daan toegankelijkheid en legt hij snel verbinding. Daan is goed in staat ad rem een coachende spiegel voor te houden. Zijn rol als loopbaanadviseur en coach is een toegevoegde waarde voor werknemers en organisaties zodat deze op een hoger niveau van zelfbewustzijn kunnen opereren.

Melvin van C.

Freelance Professional, True Track Solutions

Daan heeft een presentatie gegeven voor ex-werknemers van Victas over LinkedIn. Ik vond deze heel duidelijk en goed bruikbaar. Weer een paar waardevolle tips en aanvullingen gehoord.

Ina M.

Medewerker PZ, Victas

Ik heb een aantal fijne en leerzame gesprekken met Daan gehad.
Hij heeft mij ontwikkeladvies gegeven en mij enorm geholpen om onder andere een mooie CV af te leveren. Een goede CV kan echt het verschil maken. Binnen een zeer korte tijd heb ik dan ook een leuke baan gevonden en daar ben ik enorm blij mee.
Heel erg bedankt Daan voor al je hulp en betrokkenheid.

Ben R.

Servicedesk medewerker, ZGT

Ik heb een aantal fijne en leerzame gesprekken met Daan gehad.
Hij heeft mij ontwikkeladvies gegeven en mij enorm geholpen om onder andere een mooie CV af te leveren. Een goede CV kan echt het verschil maken. Binnen een zeer korte tijd heb ik dan ook een leuke baan gevonden en daar ben ik enorm blij mee.
Heel erg bedankt Daan voor al je hulp en betrokkenheid.

Nicolette D.

Taxichauffeur

Van mijn zoon mocht ik de verslaglegging meelezen. Wat een prachtig resultaat, verrassend en herkenbaar. Mooi. Heel overzichtelijk en gemakkelijk op terug te vallen. Wat fijn dat hij de keuze heeft gemaakt om bij jou de test te laten doen. Hij kijkt er zelf ook goed op terug, ook op het persoonlijke contact met je.

Ik ben super blij met het resultaat, ik zie ook dat het hem een boost geeft! Heel erg bedankt voor je vlotte reactie en dit mooie product.

Marjan K.

Moeder, Kickor studiekeuzeadvies

Deze zomer een coachingstraject gevolgd bij Daan, ik was onder de indruk van de wijze waarop hij mij een spiegel heeft voorgehouden. De bijeenkomsten verliepen in een ontspannen sfeer, dankzij zijn prikkelende vragen en opdrachten heb ik veel over mezelf geleerd, met deze wetenschap sta ik nu sterker in mijn schoenen.

Berry van der K.

Werkzoekende

Ik heb Daan leren kennen als een oprechte en warme man die door zijn directe manier van vragen, op een prettige manier, mij een spiegel heeft voorgehouden om meer inzicht te krijgen waar mijn valkuilen liggen.

Anoesjka K.

Medewerker

Daan leerde ik kennen tijdens een koersonderzoek. De gesprekken met Daan heb ik als prettig en leerzaam ervaren. Hij wist me goed te prikkelen en af en toe een spiegel voor te houden. Zijn open, geïnteresseerde houding wekt vertrouwen op, en werkt ondersteunend om het beste uit jezelf te halen.

De feedback die hij geeft is duidelijk en biedt handvatten om te verbeteren. Door het koersonderzoek zie ik de toekomst weer met vertrouwen tegemoet, en ben stappen gaan ondernemen om die te realiseren. De duidelijke, open, geïnteresseerde en soms humoristische werkwijze van Daan heeft hier een groot aandeel in gehad.

Andor K.

A&O Psycholoog

Bij Daan heb ik een coachingtraject gevolgd, vanwege burn-out klachten. Ik ben erg tevreden over de wijze waarop Daan als coach handelt, het traject is goed verlopen. Dank je wel!

Tamar P.

Commerciële binnendienst

Ik heb bij Daan het traject 45+ ontwikkelingsadvies gevolgd. Naar aanleiding daarvan ben ik aan het solliciteren gegaan en heb ik een nieuwe baan gevonden. Ik heb nu een gezellig team van collega’s en heb straks veel contact met klanten bovendien hebben ze hier hele goede opleidings- en doorgroeimogelijk-heden zodat ik mijn ambities waar kan maken. Bedankt voor je advies, dat heeft me uiteindelijk het laatste zetje gegeven om deze stap te nemen.

Ingrid B.

Adviseur Klantenservice Particulieren, Rabobank

Daan heeft me in een paar coachingsgesprekken ihkv het ontwikkeladvies heel erg geholpen om scherp te krijgen welke stappen ik kan zetten om mijn talenten beter te benutten en met meer plezier te werken. Ik heb Daan ervaren als een coach die goed luistert, doorvraagt, op de juiste momenten scherp is en ook praktische handvatten biedt. Nuchter, veel kennis (o.a. op het gebied van TMA) en humor.

Jeroen J.

Sr. Adviseur

Daan, Duizendmaal dank voor je geweldige coaching, in september 2019 wist ik niet dat ik al zo snel zo ver zou zijn. Het sollicitatiegesprek doornemen met jou en jouw tips erbij hebben mij heel goed geholpen 🙂

Riet V.

Tandartsassistente

Daan was en is de belangrijkste spil en mede bedenker van ons concept “werken aan werk”. “Werken aan werk” is een burgerinitiatief om 50 plussers weer aan betaald werk te helpen. Daan was in staat, met zijn expertise, de deelnemers een spiegel voor te houden. Door zijn positieve, analytische en, vaak ook, humoristische benadering de deelnemers te inspireren om met nieuw elan en focus op zoek te gaan naar hun “droombaan”. De resultaten zijn dankzij Daan veelzeggend. Tweederde van de groep of eigenlijk team heeft betaald werk gevonden.

Jos L.

Administrateur

Daan heb ik leren kennen tijdens mijn deelname aan de bijeenkomsten van het zogeheten burgerinitiatief “werken aan werk” te Zutphen. Zoals de naam al doet vermoeden is het doel van dit initiatief werkzoekenden te helpen met het vinden van hun of haar droombaan.

Met nog enkele andere vrijwilligers heeft Daan voor dit doel een programma opgezet, waarbij de deelnemers aangezet werden individueel een concreet actieplan op te stellen. Zo’n plan opstellen heeft mij persoonlijk heel erg goed geholpen met het stellen van duidelijke prioriteiten en (sub)doelen gericht op het vinden van mijn droombaan voor 1 september 2018.

Ik heb ook heel veel geleerd van een 1 op 1 sparring sessie met Daan als voorbereiding op een sollicitatiegesprek. Mede daardoor heb ik vol vertrouwen en met succes diverse sollicitatiegesprekken gevoerd. Uiteindelijk ben ik mede door dit alles erin geslaagd per 20-08-2018 – dus nog net binnen de gestelde deadline – mijn beoogde droombaan te realiseren. Daan beveel ik dan ook van harte aan als loopbaanadviseur en coach.

Cees B.

Project manager

“Daan heeft mij een nieuwe bril gegeven om naar mijn eigen projecten te kijken”

Van inspiratie naar realisatie was voor mij een moeizame weg. Daan heeft mij geholpen er met een andere bril naar te kijken en dat is heel verfrissend. Als ik nu met een nieuw project bezig ben, hoor ik mezelf mompelen: “Daan zou nu zeggen: …” En ik luister ernaar. Dat houdt me in beweging waar ik eerder iets voor me uit zou schuiven. Stap voor stap vind ik mijn weg ermee.

Anneke van T.

Zelfstandig ondernemer

Dank je wel voor de coachsessies. Ik heb ze als waardevol en inspirerend ervaren. De gesprekken hebben me aan het denken gezet en ik ga zeker wat mee doen. 

Rita K.

WMO Consulent

Wacht niet langer! Start vandaag nog met persoonlijke groei en die nieuwe aansprekende carrière.

Top