Ben je op zoek naar  loopbaanadvies, coaching,

burnoutherstel of re-integratie?

Zoek niet verder.

Ik ben

Daan de Haas van Dorsser

Ik los samen met jou je vraagstuk op d.m.v. advies,

professionele coaching,

talentontwikkeling of re-integratiebegeleiding.

Loopbaanadvies

Herijk je loopbaan via een zgn. koersonderzoek of een realitycheck van de door jouw gemaakte keuzes.

Noloc Register Loopbaanprofessional

Talentontwikkeling

Talentmanagement richt zich op het identificeren en waarderen van je sterke punten en het creëren van omstandigheden waarin jij daadwerkelijk in staat wordt gesteld je sterke punten te benutten en verder te ontwikkelen. 

TMA Logo
Daan de Haas van Dorsser

Loopbaanadvies

Vrijwel iedereen vraagt zich tijdens zijn of haar carrière wel eens af of hij/zij zich nog op het juiste spoor bevindt. Deze gedachten leiden vaak tot focusverlies in het werk en een compleet gevoel van onrust.

Re-integratie

Daan Coacht heeft ruime ervaring met 2e spoor re-integratietrajecten en kan uw werknemers op dit punt professioneel begeleiden. Ik hanteer een gefaseerde aanpak.

Talent Management

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt. Vanuit dit uitgangspunt staan jouw drijfveren en talenten centraal. 

Burnoutherstel

Merk jij dat je steeds meer druk ervaart en zaken steeds minder goed kunt? Ben je emotioneel uitgeput? Trek jij je steeds vaker terug uit situaties met mensen en raak je onverschillig?

Wat is loopbaancoaching?

Voor wie is loopbaanadvies en coaching bedoeld?

( Loopbaan )coaching en loopbaanadvies is er voor iedereen die op een keerpunt in zijn of haar leven is aangekomen en hulp zoekt bij een volgende stap. Coaching is geen therapie, je leert als coachee zelf keuzes maken. Dit gebeurt door gesprekken, spiegelen en soms opdrachten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ieder loopbaanadvies of coachingstraject is maatwerk. Daarom start ik altijd met een geheel vrijblijvend (dus geen kosten) kennismakingsgesprek van ongeveer 45 minuten. Dan bepalen we samen wat je concrete vraag is, of er een klik is en wat een mogelijke aanpak kan zijn om jouw vraag te beantwoorden. Hierna maak ik een offerte. Een traject start na goedkeuring van de offerte.

Kan ik ook 's avonds afspreken?

Ja, dat is meestal wel mogelijk. 

Op welke kosten moet ik rekenen?

De kosten van een traject varieren van € 99,- tot enkele duizenden euro’s (bij langdurige burn-out-, re-integratie- of outplacementtrajecten). Alle tarieven voor particulieren zijn inclusief btw, voor werkgevers excl. btw. Ik maak altijd een maatwerkofferte. Het eerste kennismakingsgesprek is gratis.

Kan ik mijn kosten vergoed krijgen?

Vaak worden trajecten betaald door de werkgever. We bespreken de mogelijkheden hiertoe tijdens het kennismakingsgesprek.

Is Daan Coacht erkend?

Zeker! Daan Coacht is Noloc erkend. Daarnaast is Daan Coacht gecertificeerd TMA (team)professional. Ook wordt Daan Coacht aanbevolen door Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine.

Is e-coaching mogelijk?

Ja, indien gewenst is het mogelijk gebruik te maken van e-coaching middels telefoon,  Teams of Zoom.

Over mij

Als geen ander weet ik hoe belangrijk het voor mensen (en organisaties!) is om in je kracht te staan, maar nog belangrijker is het dat je als individu je hart kunt volgen en dat je met passie je werk kunt doen. Daarom begeleid ik graag mensen met levens- en loopbaanvragen. Ik geniet van de dagen dat ik zie dat het “kwartje” valt. Mijn motto is dan ook “iedereen kan groeien”.

Testimonials

Ik ben door Daan op het juiste spoor gezet, m.b.t. hoe ook alweer een sollicitatie goed voor te bereiden. Het was voor mij enige tijd geleden en Daan heeft mij a.d.h.v. professionele tools kunnen helpen om goed voorbereid en zekerder mijn gesprekken in te gaan. Persoonlijk maar ook direct en eerlijk advies, niet om de hete brei heen draaien maar Daan geeft duidelijk aan waar het om gaat en waar mijn verbeterpunten lagen. Ik heb na Daan zijn coaching vrij snel een baan gevonden! Bedankt Daan.

Mariëlle V.

Sales executive, Masai Clothing Company

Bij Daan heb ik een coachingtraject gevolgd, vanwege burn-out klachten. Ik ben erg tevreden over de wijze waarop Daan als coach handelt, het traject is goed verlopen. Dank je wel!

Tamar P.

Commerciële binnendienst

Daan heeft het managementteam van het ruimtelijk domein van Purmerend op een professionele en inlevende manier geïnspireerd en laten ‘groeien’. We hebben de ‘talent management analyse‘ gedaan en besproken. Dank Daan!

Joktan C.

Directeur, Gemeente Purmerend

Wacht niet langer.

Zet vandaag nog de eerste stap!