gtag('config', 'G-EEV9XWBXFD');

Loopbaanadvies, Coaching, Talentontwikkeling,

Re-integratie en/of Burn-out herstel

Ben je op zoek naar een coach, een volgende loopbaanstap of loopbaanadvies, wil je inzicht in je drijfveren en talenten of ervaar je stressklachten?

Ik ben Daan de Haas van Dorsser, Noloc geaccrediteerd loopbaanprofessional en coach en help je bij het oplossen van jouw vragen.

!OOK ONLINE MOGELIJK!

Zoek dan niet verder en neem vrijblijvend contact met mij op!

Noloc Register Loopbaanprofessional
Daan de Haas van Dorsser

Op het juiste carrièrepad?

Loopbaancoaching kan je helpen deze vraag te beantwoorden. Vrijwel iedereen vraagt zich tijdens zijn of haar carrière wel eens af of hij/zij zich nog op het juiste spoor bevindt.

Je talenten kennen en ontwikkelen?

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt. Vanuit dit uitgangspunt zet de TMA jouw drijfveren en talenten centraal. De TMA maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden te maken.

Overspannenheid of burnout?

Burnout of overspannenheid? Merk jij dat je steeds meer druk ervaart en zaken steeds minder goed kunt? Ben je emotioneel uitgeput? Trek jij je steeds vaker terug uit situaties met mensen en raak je onverschillig? Heb je steeds vaker het gevoel dat je zaken niet meer kunt zoals vroeger Dan wordt het tijd om aan de (nood)rem te trekken!

Korte coaching

 Iedereen komt wel eens op een kruispunt van wegen en weet dan niet welke kant nu op te gaan. Dit kruispunt kan op je werk zijn, maar ook in je privéleven. Je worstelt mogelijk met vragen waarop je niet zo een, twee, drie een antwoord hebt. Soms heb je wel een antwoord, maar ben je onzeker of dit voor jou de juiste weg is. Het kan dan heel prettig zijn om dit dilemma met een onafhankelijk toehoorder te delen.

Wacht niet langer.

Zet vandaag nog de eerste stap!